Herskapelig - ModerneSe priser og valgmuligheter i lag tilbud funksjonen til høyre. Her kan du motta et uforpliktende spesifisert tilbud med leveransebeskrivelse samt tegninger av modellen til din E-post adresse.

HERSKAPELIG – Stor, flott hytte med loft/oppstugu.

Overbygget inngangsparti. Inngang utenfra til praktisk uisolert sportsbod. Romslig gang med garderobemuligheter og trapp til 2. etasje. Bod til oppbevaring under trappen. Bad med plass til stor dusjnisje. Vaskerom som rommer varmtvannsbereder, og som har plass til både vaskemaskin og tørketrommel. 2 gode soverom med garderobemuligheter. Kjøkken/spisestue/stue i åpen løsning. Bra med benk- og skapplass på kjøkkenet, og plass til stort spisestuebord. Stue med mønet himling som gir en god romfølelse, og peisovn som gir god varme og en lun atmosfære. God plass til sofagruppe. Store vindusflater, som gir godt med lys og samtidig fin utsikt. Utgang til delvis overbygget terrasse på over 50 kvm.

I andre etasje er det romslig loftstue med plass til sofagruppe, tv m.m. Utgang til overbygget balkong. Eget bad i loftetasjen og 2 gode soverom.

  • 4 soverom

  • 2 bad

  • Vaskerom/teknisk rom

  • 2 stuer

  • Stor delvis overbygget terrasse og overbygget balkong.

Inneholder:

1.etasje: Sportsbod – gang – vaskerom/teknisk rom – bad – 2 soverom – kjøkken/spisestue/stue.

2. etasje: Loftstue – bad – 2 soverom.

 


Lag uforpliktende tilbud
Herskapelig - Moderne
Pris byggesett: kr 1.472.356,-
Bebygd areal i kvm: 149
Bruksareal i kvm: 189
Mønehøyde i cm: 628
Antall bad/ våtrom: 3
Hems: NEI
Målbar loft: JA
Badstu: NEI
Antall soverom: 4
Lengde i cm: 1840
Bredde i cm: 1110
Mulighet for kundetilpasning: JA
Trykk på bildene for å se plantegning og fasadene