Idyll - ModerneSe priser og valgmuligheter i lag tilbud funksjonen til høyre. Her kan du motta et uforpliktende spesifisert tilbud med leveransebeskrivelse samt tegninger av modellen til din E-post adresse.

IDYLL – En romslig, innholdsrik og fin 1.etasjes hytte. Inntrukket inngangsparti og med direkte adkomst utenfra til sportsbod og praktisk bad/vaskerom/teknisk rom med gode garderobemuligheter og tørking av klær og sko. Gang med garderobemuligheter. Idyll har to soveroms avdelinger. Den ene med tre soverom med tilhørende bad. Den andre med hoved soverom med garderobemuligheter og eget bad. Stue/spisestue/kjøkken i åpen løsning med mønet himling som gir en god romfølelse. Bra med vinduer som gir bra med lys og fin utsikt. Kjøkken med bra med benk- og skapplass. Spisestue med god plass til stort spisestuebord. Romslig stue med peisovn med innsyn, noe som gir en lun og hyggelig atmosfære. Fra stuen er det utgang til terrasse. Egen tv-stue med god plass til sofagruppe og også her er det bra med vinduer så man kan nyte utsikten.

  • Direkte adkomst utenfra til sportsbod og bad/vaskerom/teknisk rom.

  • To soveroms avdelinger, til sammen 4 soverom og hoved soverom med eget bad.

  • Egen tv-stue.

  • Stue/spisestue/kjøkken i åpen løsning med mønet himling som gir en god romfølelse.

  • Peisovn med innsyn som gir god varme og en lun atmosfære.

  • Mye vinduer som slipper inn mye lys, og samtidig gir fin utsikt.

  • Terrasse

Inneholder: Sportsbod – bad/vaskerom/teknisk rom – gang med garderobemuligheter – gang – 4 soverom, hvorav hoved soverom med eget bad - Stue/spisestue/kjøkken i åpen løsning – tv-stue


Lag uforpliktende tilbud
Idyll - Moderne
Pris byggesett: kr 1.308.416,-
Bebygd areal i kvm: 169
Bruksareal i kvm: 150
Mønehøyde i cm: 453
Antall bad/ våtrom: 3
Hems: NEI
Målbar loft: NEI
Badstu: NEI
Antall soverom: 4
Lengde i cm: 2150
Bredde i cm: 1130
Mulighet for kundetilpasning: JA
Trykk på bildene for å se plantegning og fasadene